Kasslerwok


Kasslerwoken som jag gjorde här om dagen blev jättegod!

Jag hade i: Kassler, vitkål, morot, purjolök, vitlök och rödlök. 
(I den ordningen, mest kassler och minst rödlök, men det är säkert inte så noga. Ta mest av det du tycker är godast och har hemma, helt enkelt.)

Man finhackar lite rödlök och vitlök och fräser i olja. 
Kasslern skär man i smala stavar och så ner i stekpannan.
Vitkålen strimlar man och moroten skalar man
och sedan så fortsätter man strimla den med skalaren.
Purjolöken är bara att skära i lagom bitar (inte för stora)
och ungefär nu så har säkert kasslern fått fin färg,
så då är det bara att hälla ner grönsakerna och woka på.
Super enkelt och himla gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0