Måndag

Min mobil har äntligen kommit tillbaka från reparation och om ungefär tre veckor åker vi. Än så länge har jag inte införskaffat någon ryggsäck men det är det nog ingen brådska med. Har dock köpt en annan sorts väska.. En röd och fin som jag tycker hemskt mycket om. (även om prislappen ger mig dåligt samvete. fast å andra sidan jobbar jag och då får man slösa pengar för det rullar hela tiden in nya och tja.. jag skiter i att man inte ska lägga pengar på sådant för jag tycker så mycket om den.) När vi kommer hem från luffen så hinner jag troligtvis bara vara hemma ett par dagar innen det är dags att fara ut igen. Fast denna gång med hela familjen, alla systrar och barn. Allt är visserligen inte klart än, men det vore alldeles jätteroligt om det blev av.

Och nu känner jag mig riktigt utvilad för jag har varit ledig i två dagar och bara gjort roliga saker. Nästa lediga dag tror jag är på måndag eller tisdag nästa vecka och jag har ett par riktigt tuffa pass framför mig i veckan, fast skaffar man sig två jobb och envisas med att jobba så mycket som möjligt, varje dag och ofta hinna med båda jobben på samma dag, ja, då får man ju lite skylla sig själv måste jag säga. Jag får min ledighet sen. Dessutom så bor jag ju med världens bästa M och det är så väldigt skönt att ha en lägenhet för bara oss.

Nu ska jag äta färskpotatis med smör på. MUMS.

lördag

idag har jag och min syster och malte spelat kort och ätit kladdkaka och nu ska anna och jag ut på party. hoppas ni har det fint!

fyllingarummet


Här om helgen så for vi ut på landet långt ut i skogen och hade femkamp, badade, åt massor, fikade massor och spelade en väldans massa kort. (Jag tycker väldigt mycket om att spela kort. Fast bara skitgubbe med Maltes Farfars regler. Jag kallar honom förresten för Farfar jag med, för jag har ju ingen egen.)

mums fillibabba!



Mat mat mat!
(Nu ser det ut som att jag är väldigt hälsosam av mig,
fast det är jag bara ibland...)

(klänningen kommer från h&m)


studentpresent


(tunikan kommer från monki)








stockholm på en tisdag



Anna och jag tog oss en liten roadtrip och följde med Malte när han jobbade uppe i Stockholm. Jag köpte mig en väldigt fin klänning.

Lördag

Hej kamrater!
Idag har jag tjänat massor pengar på att sälja gamla kläder och annat på en loppmarknad. Himla fint! Dock har jag inget internet i lägenheten där jag bor så det är därför ni sällan hör något ifrån mig. Kämpar tappert med det. Den 15 augusti reser vi, Anna och jag. Spruta ett av tre i vaccinationen är tagen och jag har köpt både handsprit och vätskeersättning så nu är vi snart redo. Fick veta idag att jag är beviljad ledigt från jobbet också, vilket såklart kan vara en fördel..

Ikväll ska vi på fotboll med vänner. Dessa vänner ska vi sedan äta med också, och jag ska straxtens cykla till affären och införskaffa de sista ingredienserna i min berömda efterrätt. Himla härligt med lediga dagar! (speciellt när de är så få som de är just nu). 

Jag hoppas att ni har det fantastiskt fint där ute och att ni inte sitter vid datan och läser bloggar, utan skuttar runt i gräset som man ska göra när det är sommar och varmt. Bada ibland också, och ät jordgubbar (som jag tröttnat på) och glöm nu inte bort att man kan ta sovmorgon varje morgon om man vill!

Puss och adjö.


Studentdagen



Så var det dags. Äntligen, äntligen är det över.
Tjoho för frihet och ett eget liv och puss på alla fina kamrater.

studenten i norrköping

 

Också detta inlägg är väl rätt försenat.. Iallafall var det en asvarm dag och jag for fram och tillbaka över stan på min fina röda cykel. Först ut var Malte. Deras utspring var visserligen väldigt stillsamt (utgången på kvällen var desto roligare) fast det var massor med folk och Malte var jätteglad. Sedan susade jag tillbaka hemåt för att hinna se Anna springa ut. Malin mötte jag på vägen. Anna var så himlans glad och det var omöjligt att hinna ta en bild och deras flak var livsfarligt med bara ett rep att hålla sig i. Sedan for jag hem igen och bytte cykeln mot bil. Mamma släppte av mig hos Malte lagom tills att kalaset skulle börja där. Då var det smörgåstårta och paketöppning och sedan när klockan blev sent var det utgång och när det nu var student lyxade vi till det och tog taxi dom fem kvarteren hem. Minsann.

Dagens här om dagen


Veckan som gått


studentveckan!

Väldigt försenat och med bilderna huller om buller så kommer här min studentvecka!


RSS 2.0