Fredag

Kom precis hem efter promenad och besök på gymmet. Känner mig riktigt hurtig som tränat mig igenom min första vecka här hemma i Sverige. Ska göra mitt bästa bästa för att fortsätta likadant.. Stänger hamburgerfabriken ikväll/natt också, men sen är jag ledig och det ska bli trevligt att träffa lite kamrater igen. Ni ska få fler bilder i från resan snart, men jag har liksom inte full koll på datan och då tar allt lite extra tid. Känns konstig att allt har rullat på här hemma medans vi var borta, känns som tiden stod still samtidigt som den gick jättefort. Att det precis ska slå om till april känns lustigt, tappade helt uppfattningen om dagar, veckor och månader när vi var borta. Får se vad som händer framöver, troligtvis så fortsätter jag väl knalla gymmet fram och tillbaka och sen cykla till jobbet och tillbaka.. Himla härligt med vår, hur som helst!

Tjuvkik

Såhär härligt var Thailand!
(det tar hudra år att ta sig igenom bilderna, fattar liksom ingenting på denna nya fina dator)

Torsdag

Den första av veckans tre stängningar är avklarade och vi närmar oss helg. På lördag ska jag bland annat åka till Linköping och hälsa på Johanna, och det ska bli så himla kul! Det blir nog lite träning också, men jag har så himla mycket träningsvärk efter gårdagens besök på gymmet så det känns lite jobbig att nästa pass är redan imorgon.. Ska försöka ta mig igenom alla (tusentals) bilder från resan och det känns som det kan vara risk för lite tillbaka-längtan.

Frukost

Så här såg gårdagens frukost ut. Har blivit lite förälskad i vattenmelon..

SVERIGE

Hej, hej, hallå!
Är hemma efter tre månader på vift, och kära hjärtanes vad det är skönt!
Allt känns väldigt konstigt och upp och ner, det är nog 30 grader kallare, dag när det brukar vara natt, alla pratar svenska, vattnet går att dricka, maten är god och jag behöver inte smörja mig i 50+ solkräm på ett par månader! Jag kommer längta tillbaka hemskt mycket, men just nu njuter jag av att mamma lagar mat och att jag får träffa alla här hemma igen. Och såklart, jag njuter en hel del av ett stort och fräsch badrum och min egna säng! Dessutom så blir jag vuxen och stor idag, och det känns jättekonstigt. Jag börjar iallafall mitt tjugonde år med träning (uppe vid sju för att infinna mig på gymmet halv nio), jag ska nämligen ta tag i det där på riktigt nu har jag bestämt. Och så är det massor beslut att ta, universitet, stad, framtid. Det blir minst sagt en spännande vår. Puss och på återseende.

RSS 2.0