Näst sista kvällen i Malmö

Fredagen innan jag åkte till Norrköping åt vi middag med kamrater nere vid vattnet. Älskar det där havet! Jag hade gjort mat och Carolina hade gjort hallonpaj. Rickard är en klasskompis till Malte, så de blev lite förhörda inför tentan. Väldigt trevlig, men lite, lite för kallt när det blev sent.

Dagen efter var vi i Köpenhamn med två andra vänner prick hela dagen. Hade jättebra väder och på kvällen gick vi på tivoli. När karusellerna stängde gick vi och åt middag, och klockan var långt förbi ordinarie läggdags innan vi var hemma. Mycket trevligt avslut på första året i Malmö! Nu är vi hemma i Norrköping och båda två har fått veta att vi klarat sista tentorna och därmed våra två första terminer på univeristet. Sommarlovet är numer ett faktum! (om än med rätt mycket jobb..)

Nationaldagskvällen


Igår kväll cyklade vi in till västra hamnen och åt god pasta till middag.


Sen tog vi en promenad vid vattnet och köpte glass.


Runt halv nio började vi promenera hemåt igen. Så himla fint väder och allt igår.

Nationaldagen

 
Dagen till ära badade vi första gången för i år! Det var kallt. Fast jättekul! 


Så himla bra att ha stranden så nära. Älskar det. Så fint och mysigt och bra, särskilt sådana dagar som idag. Eftersom det både var fint väder och ledig dag så var det massor folk nere vid alla badplatser här i Limhamn (sibbarp), även om det inte riktigt syns på dom här bilderna. Så bra att det är så stora gräsytor, alla får plats med stora filtar och grillar. Imorgon ska vi ner på kvälls-pick-nick med kamrater. Det ska nämligen bli ännu bättre väder imorgon!
 

tanken är digital, tanken bär


Var som ni sett hos Marie igår men trots att jag var hemma runt halv tre så vaknade jag pigg som en mört kl 07.00 imorse. Så jag har knåpat ihop ett inlämningsdugligt utkast till hemtentan. känner mig mer eller mindre klar, men måste nog ändra en del och dessutom är det som vanligt för långt.. Men, skönt ändå.
Iallafall. Igår så pratade jag och en arbetskamrat massor kamera (han har en d7000 och massor häftiga grejer till) och så frågade jag om en såndär fjärr-utlösare är bra, och så visade det sig att han hade två och idag på väg hem från gymmet så cyklade jag förbi och fick en. Så himla kul!! Här ser ni mina premiär-bilder (tur att det inte är lukt-blogg. var så ivrig att prova att jag glömde duscha innan..).




Hejdå på grönbetet


Igår kväll så var jag hemma hos Marie, som ska flytta till Chicago, på hejdå-fest! Hon bor ungefär vid Hyllie, men just precis hennes område heter Grönbetet. Så himla gulligt! Hängde iallafall med kära arbetskamrater, tex Isabella som går i min klass också. När jag åkte hemifrån regnade det lite, men innan vi var framme så hade det hunnit bli bra väder. Så vi satt ute med filtar och det kändes som sommar! 


Sådär framåt halv två blev vi lite hungriga, och så kom Marie på att hennes mamma hade bakat små muffins. Bättre än så blir det ju nästan inte. Tog med mig en som färd-proviant när vi gick hem. Gick hem! Det om något är väl somrigt.  

Snart, snart, snart är ett år på högskolan avklarat och jag far till Norrköping på sommarlov.

Men. Är återigen inne i denna hemtenta-bubbla. På fredag är det inlämning, men förhoppningsvis är jag klar innan det. Tills dess finns viss risk för att jag är extremt osocial och pyjamasklädd.. med fyrkantiga ögon pga dataskärmen.

RSS 2.0