Torsdag


Efter diverse nödvändigheter som plugg och träning åkte jag till Lund! 
(okej. inte dom bästa bilderna på Lund. jag saknar min kamera så jag dör. var inne i en butik som är bra på nikon och pratade och ställde massor frågor. de gav samma svar och rekommenderade samma kamera som de gjorde i en butik här i malmö. då var det bara det här med att jag ska skrapa ihop pengar till den..)


Jag mötte iallafall Elisabeth! Vi gick och tittade i lite butiker, men var duktiga båda två och höll i våra slantar. Det finns så mycket vårfint nu, dessutom har solen varit framme flera dagar, så det var mycket trevligt ändå. Vartefter kände vi att det var hög tid för fika. Och på bilden ser ni vad jag föll för. Mango och hallon mousse på chokladbotten. Livsfarligt gott! Om jag bara hittade hade jag gått dit imorgon igen! Mmm. 

Malmö, Ön, en tisdagskväll


Så här fint var det när jag gick till gymmet förut. Älskar att bo vid havet.

Norrköping

Nu är jag hemma på välkända, vältrampade gator igen! Det är en så himla härlig känsla att komma tillbaka hit.


Fredag

Nu är väskan packad och snart bär det av till Norrköping igen. Lyxigt att få åka hem två helger i rad! Våren har äntligen börjat smyga sig fram här i Malmö, igår var det solsken hela dagen. Blev himla pigg av det, så jag hade en riktig göra-dag. Tvättade, städade (dammsög, skurade golv, städade badrum), tränade, spikade upp tavlor, bakade bröd, pluggade.. Inga direkt roliga saker under dagen, så kvällen avslutade vi med film och vanilj-kesella med hallon. Nu är naglarna nymålade och helgen ser ut att bli himla trevlig, bra fredag! (även om dom renoverar ovanför oss och det låter som satan när de försöker ta sig igenom dessa omöjliga betongväggar.)
 

Tisdag

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men först tenta och sen helg i Norrköping i kombination med att min kamera gått sönder verkar vara lika med dålig blogg.. Men vi tar en titt på hur den senaste tiden sett ut i min instagram!
 
Passionsfrukt. Jag är just nu inne i en period där jag kan äta hur mycket som helst. Har alltid trott att jag inte tycker om det, men efter att vi köpte det på marknad i Kina så har jag helt ändrat mig!



En klasskompis till Malte och hans tjej kom hit en lördagskväll. Vi åt massor mat och sen spelade vi Risk. Första gången som jag spelade, även om Malte tjatat hur länge som helst. Det slutade med att jag tog över Australien, Asien, Europa och Afrika. Sen hade klockan blivit så mycket att de var tvugna att gå för att inte missa sista bussen/tåget. Helt klart en rätt bra första omgång för mig, men.. Jag tycker fortfarande att det är ett ganska dumt och tråkigt spel.

Tenta-vecka. Har godisförbud, men fick då den geniala idéen att köpa jordgubbsfanta istället! Det smakar som godis, innehåller med all säkerhet samma onyttigheter som godis och piggar upp tråkiga plugg-dagar precis som godis, men tekniskt sett så är det ju faktiskt inte det! En mycket bra nödlösning, om jag får säga det själv. (Har förresten funderat på att revidera det där godisförbud-beslutet. Tänker att gammalt vanligt hederligt lördagsgodis inte kan vara så himla farligt..)
 
Alla hjärtans dag! Malte kom hem med rosor och där stod jag i mjukisbyxor (hade fortfarande hemtenta..). Vi lagade hur som helst en mycket god trerätters med både en fördrink och vin till maten, fast att det bara var torsdag! Gjorde min godaste förrätt (stekt bröd med 'julias special-röra' och avcado) och till efterrätt så provade vi ett nytt "recept". Det var helt enkelt citrus-kesella med annanas, kiwi, mandelflarn och granatäpple. Sååå gott! Trode aldrig att lite smaksatt kesella kunde vara så gott, men nu har jag köpt hem både hallon och vanlij också. 
 
I lördags. Var hemma i Norrköping, så passade på att gå ut och äta med Anna Banan! Först tog vi en drink och åt varmrätt på Athena och sedan gick vi vidare till Manesa, där ännu en drink och en av världens godaste desserter slank ner! Nougatpannacotta med passionsfruktskräm och massor färsk frukt. Mmm. Drinken hette förresten More Passion och var jättegod (och tänka sig, passionsfrukt i den också!).



Mina kän och min resväska, äntligen på bussen ut mot Limhamn. Tåget hem i söndags kväll blev nämligen sent, och dessutom missade jag en buss med sådär två minuter och det var tjugo min till nästa.. Kom hem någon gång efter tolv och var skapligt trött och lite grinig..

Tisdag

Är inne i en tenta-bubbla och kommer nog ut ur den lagom till på fredag när jag åker till Norrköping. Är redan nu livrädd för nästa tenta på kursen, som ger dubbelt så många hp och alltså bör vara dubbel så stor. gulp.

Måndag


Så här ser jag för det mesta ut när jag åker till skolan. Förutom jeansen då, det har jag ju inte så ofta. Men kappan är min bästa vinterjacka, den är mörkblå (även om den ser svart ut på bilden) och ganska varm (för att vara kappa iallfall..).


Tröjan är secondhand och det står Mezzo i nacken.



NU: Top Model Sverige och passionsfrukt. 


RSS 2.0