och nu har vi picknick vid en sjö!

29062011197 (MMS)

och nu har vi picknick vid en sjö!


Caspers dop


Söndag

Halloj i stugan!
Idag har det varit dop för Casper Karl och Lucas sjöng jättefint i kyrkan. Nu är vi precis hemkomna från söderköping där vi var och åt kvällsmat, mor, far, Malte och jag. Bilder kommer nog imorgon skulle jag tro.


Syskonbarn


Midsommar


torsdag


I torsdags så jobbarde jag förmiddag i regnet. Sedan så åkte jag hem och bytte om och så gick amanda och jag in till stan (för då hade det slutat regna) och så åt vi och kikade i affärer. Vid halv sju eller sådär så gick vi hem igen.


När jag kom hem så gick Malte och jag och handlade och så gick vi hem och gjorde ost och skinkpaj till kvällsmat (fast den fotade jag inte, men däremot fotade jag melonen som vi åt till efterrätt).


Anna gjorde oss sällskap. Hon var dock kameraskygg. Vi spelade massor kort och drack smoothie och pratade tills klockan blev natt och vi kände att vi var tvungna att sova för att orka jobba nästa morgon. Så då gick hon över gatan och hem till sig. (För vi är ju nästan grannar nu! Bara gatan emellan oss.)

Kvällsmat här om dagen


2 x dagens


Godmorgon


Jordgubbssmoothie (med MASSOR jordgubbar) och blåbärsfil med banan!

inför dopet


Casper var jätteglad när vi gjorde i ordning lokalen inför dopkalaset, dessutom hade han med sig Vove som han fick av mig när han föddes och som är världens mysigaste!

 
Vi andra möblerade och dukade.

Balen i Norrköping

Ni fick ju aldrig se min andra bal! (bilderna är tagna med min dåliga kamera och helt oredigerade, så ha lite överseende är ni snälla.)



Imorgon tar Anna Banan och Malte och alla de andra studenten, hurra hurra!

Gårdagens


Klänningen köpte jag (tillsammans med ett par klänningar till) i London i en jättemysig affär.

Onsdag (mösspåtagning!)


Vi började dagen med fika och kubb!



Sedan gick vi till skolan och tömde våra skåp. Hela min gymnasietid i anteckningar kastade jag ner i soporna. När det var gjort lämnade jag in nycklarna till mina skåp och så var det liksom lite adjöss med skolan.



Vid elva ungefär gick vi till NH och tog oss lite att dricka innan mössorna skulle på. Fast de var så långsamma med att fixa två drinkar att de fick hälla i pappermugg och dricka på vägen.



Sen, mina vänner, började kalaset!



Johannas mamma var snäll och tog några kort.


När champangen var slut och de flesta hade gått så åt vi lunch.



Och så sa vi hej då och några åkte hem, några till Göteborg och jag åkte till jobbet.

Torsdag



RSS 2.0